Voorstelling Cuylaerts Industriebouw

Aannemer industriebouw - hallenbouw - staalbouw - systeembouw

Ruim 40 jaar geleden - in maart '69 - startte Gustaaf Cuylaerts zijn éénmanszaak. Vandaag is Cuylaerts uitgegroeid tot een begrip in de industriebouw.

De dagelijkse leiding van ons bedrijf ligt in handen van de vier kinderen. Dirk Cuylaerts is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing en voert het personeelsbeleid inzake bedienden. De dispatching en het toezicht op de werf worden waargenomen door Marc Cuylaerts, die tevens het personeelsbeheer van de arbeiders uittekent. De afdeling aankoop en immobiliën wordt beheerd door Chris Cuylaerts. Maria Cuylaerts tenslotte is hoofd van de dienst facturatie en boekhouding. In de loop der jaren is ons personeelsbestand uiteraard gegroeid.

Momenteel zijn er in onze firma een tiental bedienden en 25 arbeiders werkzaam. Wij beschikken over eigen calculators, tekenaars en werfleiders. Onze personeelsleden kunnen - zowel wat software als hardware betreft - beschikken over beheersmiddelen die volledig up-to-date zijn.
 

Waarom GC-Industriebouw?

Bent U aan nieuwbouw of verbouwing van Uw bedrijfsgebouw toe? Met een ervaring van meer dan 40 jaar willen wij U overtuigen dat we inderdaad voor U de geschikte aannemer zijn. Stap in de wereld van de BETERE industriële gebouwen en kijk even mee!...

GC-Industriebouw © 2011 – Alle rechten voorbehouden – website door Bright Sites