Gespecialiseerd in het plaatsen van het betere bedrijfsgebouw

Metaalconstructies - Betonconstructies - Prefab of Metselwerk

De know-how, de vooruitstrevendheid en de bedrijfszekerheid van multinationals in combinatie met de gedrevenheid, de flexibiliteit en het persoonlijke engagement eigen aan een familiebedrijf maken van Cuylaerts Industriebouw de ideale partner om Uw bouwprojecten mee te realiseren.

Dankzij de goede organisatie en de ervaring en vakkennis van ons team, kunnen wij zowel kleinere als grote projecten verwezenlijken. Of het nu gaat om metaalconstructies of betonconstructies, prefab of traditioneel metselwerk: 'kwaliteit', 'betaalbaarheid' en 'uitvoering binnen gestelde uitvoeringstermijnen' zijn géén loze begrippen binnen ons bedrijf!

We zijn ervan overtuigd dat het deze professionele ingesteldheid is die van elk project een succes maakt. Getuige hiervan zijn onze honderden tevreden klanten in de meest uiteenlopende sectoren waarvan U - een uiteraard onvolledige - lijst aantreft op onze referentiepagina's.

Het resultaat

De decoratieve en efficiënte constructies van Cuylaerts Industriebouw dragen bij tot een aangename werkomgeving en de positieve uitstraling van Uw bedrijfsimago.

De conclusie...

Cuylaerts Industriebouw kent enkel tevreden klanten !

Een aantal getuigenissen van onze klanten:

Totaal-oplossingen

Wij staan U bij met advies vanaf Uw eerste ontwerpen : onze eigen studie- en ontwerpdienst garandeert U deskundig advies voor de optimale realisaties van Uw project 'op maat'. Tijdens de uitvoering van de werken zijn wij dankzij ons hecht teamwerk flexibel genoeg om te kunnen inspelen op al Uw wensen aangaande vormgeving en materialen.
Door onze jarenlange ervaring is er een vloeiende harmonie gegroeid tussen traditionele bouwmaterialen en industriële systeembouw die U een sluitende garantie bieden op kwaliteit.

GC-Industriebouw © 2011 – Alle rechten voorbehouden – website door Bright Sites